Tisdag- fynd

Härom dagen såg jag en bild på Facebook som föreställde bullar en bloggläsare hade bakat och den synen har förföljt mig sedan dess 🙂 .

Då jag själv aldrig skulle orka dra igång ett dylikt projekt fick det bli ”köpe-kakor” till dagens frukost men det gick ärligt talat lika bra det!

Eftersom alla ridbyxor jag har sjunger på sista versen och är redo för soporna bestämde jag mig för att åka och kolla efter dylika i Malmö och efter att ha besökt både My One, Hööks, Horze och Börjes kunde jag köra hem mycket nöjd.

Hittade dessa ridbyxor på Horze; de var nersatta från 739:- till 199:- (!!!) och satt som en smäck:

Invigde dom under eftermiddagens ridpass och de var jättesköna att rida i.

Köpte även dessa ridskor som var nersatta från 699:- till 248:- på Hööks (halva priset på reapriset) ; gillar inte färgen helt men eftersom jag är storkonsument av ridskor och de var så billiga fick de följa med hem.

Jag tycker ridskor slits väldigt snabbt; säkert för att jag inte vårdar dom som man ska så tex Ariat och andra dyra märken går bort- det är bortkastade pengar i mitt fall.

Då köper jag hellre billigare skor och byter kanske 2 gånger om året…

Blev förresten förvånad inne på Börjes som jag alltid trott har mest ”billighetsprodukter”.

Kanske försöker de ändra sin image och utbud för de hade i princip bara Kingsland och Pikeur-ridbyxor för runt 1500:- och mer?!?!

Dagens ridpass gick väldigt bra- vi var i ridhuset eftersom det regnade och det var härligt att återknyta bekantskapen med denna arena som vi inte besökt på en månad ungefär.

Det blev bland annat säkra seriebyten (glömde att berätta att Olof gjorde 18 ettor igår!!!!) och Vicke kändes pigg och energisk!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert

    När de gäller ridkläder iallafall har börjes blivit dyrare, dock kan man fortfarande fynda mycket billiga saker som schampoo, pälsglans osv där mot till exempel hööks 🙂

    Svara
  2. jannike

    Börjes har haft märkesutrustning i sin butik i tingsryd under många år innan 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Det jag tyckte var konstigt var att det nästan inte fanns andra ridbyxor än Pikeur och Kingsland- i deras katalog ”förr” fanns ju en hel del billiga alternativ.

      Gekås utbud är enormt i jämförelse kan jag säga….

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>