Torsdag- igen

Även idag blev det ett besök hos Olof och denna gången var det min tur att rida.

Det var ganska länge sedan sist (säkert en månad) men när det är ont om träningstider så prioriterar jag oftast att Olof rider så vida jag inte tycker att jag har något specifikt ridproblem som jag behöver hjälp med.

Detta händer i princip aldrig men däremot vill jag efter veckor av ”ensamridning” alltid checka av skolorna framför allt och det la vi också fokus på idag.

Trevligt nog har jag inte lyckats hitta på några konstigheter medan jag har tränat dom på egen hand utan de såg tvärtom bra ut enligt Olof så Vicke fick åka hem med den sedvanliga guldstjärnan i bagaget 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>