Fredag- kval tra la la

Idag gjorde jag något som jag nog inte ens gjort en handfull gånger under mitt 30-åriga tävlande; jag efteranmälde mig till en tävling- ”tusen” (eller i vart fall 12) mil bort dessutom 🙂 !

Var i stallet 5 i morse- det har inte hänt på en evighet heller.

Sedan Henrik började jobba har jag känt lite som att mina semesterdagar bara slösas bort till ingenting och eftersom jag dessutom inte har tävlat på en månad och ville känna av var vi står valde jag detta alternativ.

Jag körde alltså till Laholmortens ryttarförening- en väldigt fin tävlingsplats som jag kan rekommendera.

Jag har bara varit där en gång tidigare- då med dåren Kreon för 4 år sedan när han var mer vild än tam på framridningen så till den milda grad att överdomaren bad oss rida fram någon annanstans (det borde jag ha figgat ut själv….).

Nåväl; Vicks är av en helt annan kaliber så han gick sina klasser utan att blinka och…halleluja….lyckades sätta vårt första kval till MSV A.

Man ska alltså rida på minst 62 % 2 gånger i MSV B:5- vi har varit nära förut och idag blev det 63,6 %!

Serien (3 4:or) har det gått troll i på tävling- hemma gör vi dom plättlätt men det var en del annat som kändes riktigt bra (flera byten tex) så jag var mer än nöjd när vi susade hem.

Blev en timme i hagen när vi var hemma; därav tävlingsgrimma och vita boots på bilderna ha ha ha!

12 kommentarer Skriv kommentar

 1. Hanna

  Grattis! Man kan också kvala i FEI Junior Lag och Mästerskaps program 🙂 Roliga program det med!

  Svara
 2. Frida

  Härligt med en spontan och lyckad tävling, ibland är inga förberedelser de bästa förberedelserna.

  Svara
 3. Madeleine

  Stort grattis till dig. Och jag håller med dig om att Laholms tävlingar var mkt välorganiserat och trevligt.

  Svara
 4. Lee

  Grattis!! Hade jag vetat det, så hade jag kommit o kollat (o blivit starstrucked 😉 )

  Svara
  • Birgitta

   Åhå…bor du i närheten?

   Jag åker ju aldrig så långt i vanliga fall men blev faktiskt otroligt sugen på att åka dit på meeting nästa sommar om vi alla lever och är friska…

   Jag missade lite denna tävling eftersom jag bara söker på Skåne i TDB och dessutom hade någon tanke om att Vicke behövde tid på sig att komma igång efter sin lilla veckovila som avslutades för 3 veckor sedan.

   Med facit i hand hade han kunnat åka och tävla dagen därpå- så fin kändes han direkt!

   Svara
   • Lee

    Nja…nära o nära….Bor i Falkenberg, ca 7 mil tror jag… Kan tipsa om att vi (Falkenbergsortens RF) har ett jättefint o poppis sommarmeeting med upptill Nationella klasser, sista helgen i juni 😉

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>