Restresor- ett minne blott?

Ni som är i vart fall +30 minns säkert hur man för säg…10 år sedan kunde läsa annonser om ”sista minuter resor” i tidningarna.

Vågade man åka ospecificerat kunde man få en resa för en tusenlapp eller två!

Det känns som att detta koncept är, om inte borta så i alla fall förenat med helt andra priser, eller?

De erbjudanden jag har sett har i alla fall kostat betydligt mer- måhända pga en hitills ”dålig sommar” då folk i allmänhet kanske betalar rejält bara för att komma bort?

Vad är er erfarenhet?

Har ni åkt ”sista minuten” någon gång?

4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Lee

  Reser inte ofta, o aldrig ngn restresa…. Min kollega som reser flera gånger om året,o jagar billigt, säger att det inte finns restresor längre…. Däremot får man ha koll ett tag (1-2 mån innan), helt plötsigt får hotellen för sig att de inte kommer få fullt, o då sänker de priset rejält! Några timmar senare, har de stigit igen.

  Svara
 2. LenaB

  Vet inte om det finns just ”restresor ” längre men visst går det att gå tag på billiga resor med kort tid kvar till avresedatum? Kanske dock inte lika vanligt som förr…
  Minns också att det fanns möjlighet att åka och sätta sig på flygplatsen och invänta första lediga flygstol, har för mig att det hette typ Joker??? Flög till Sthlm så x antal ggr och även till Frankrike.

  Svara
 3. Manda Stillnert

  Jo för tre år sedan kanske tog jag och syrran en sista minuten till Cypern i början på semptember, bodde på ett jätte fint lägenhetshotell billigt. Vi hade en perfekt resa, de går fortfarande att göra fynd resor om man är ute i tid 😉

  Svara
 4. Anna

  Finns det inte fortfarande något liknande? Tycker jag ibland hör folk säga att de tänker ta en ”sista minuten” men de kanske bara menar att de är ute i sista minuten.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>