Tisdag- livet på landet

Efter att ha firat min mammas födelsedag med en god lunch ute begav jag mig till stallet för att rida ut.

Passade på att klättra lite eftersom korna inte syntes till vid backarna- det gäller att ta tillfället i akt.

Såg en skördetröska på håll och trivs med att bo i ett jordbruksområde där man kan följa naturen och det som odlas.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Linda Ferne

  Usch kor ja… Hade Fabbe med till Falsterbo några år under FHS på bete där. Grannhagarna var fyllda med fina kossor och de ville gärna komma fram till staketen när Fabbe reds förbi.. Han delade dock inte deras nyfikenhet, så första turen blev helomvändning i skengalopp hem till sin egen hage… mycket olikt Fabbe! Dagarna efter skrittade vi fram och tillbaka vid korna under försiktiga former.. helt avslappnad blev han inte, men inga panikryck längre… fyra dagar senare framfördes ponnyn i alla gångarter jämsides med kossorna.. ❤️

  Svara
  • Birgitta

   Jag hade gärna övat med korna på behörigt avstånd men just där dessa kor befinner sig ibland finns bara en träbro att rida över- inte mycket att spela med om panik utbryter. Hade man kunnat rida på lite längre avstånd hade Vicke säkert vant sig- så som han har gjort med får.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>