Onsdag- som förgjort

Idag var Vicke och jag hos Olof och min plan var att försöka filma lite ettor och visa er.

Men det är som förgjort; varje, varje gång jag halar fram telefonen börjar Vicke att tramsa sig eller så gör han i vart fall inte det han ska så bra som han KAN göra det?!?!

Och eftersom jag vet hur ”kvidiga” folk kan vara på nätet vill jag bara visa ”det bästa”= finns aldrig något för er att titta på 🙁 !

Jag frågade Olof om HAN blir lite nervös när jag börjar filma och att det därför alltid blir mindre bra just då men han hävdar att så inte är fallet och jag har heller aldrig uppfattat Olof så- han är tvärtom otroligt laid-back och var så även när han tävlade Kreon.

Nej, vi enades om att det var ”kamerans förbannelse” 🙂 och så måste det vara ha ha ha.

För givetvis fick jag i slutet av passet ett jätteviktigt samtal som jag var tvungen att ta (händer typ en gång i halvåret) och DÅ minsann radade Vicks upp ettorna som i en dröm 🙂 !

Nåväl, huvudsaken är att Olof är mycket nöjd med hans utveckling och vore utdelade guldstjärnor omsättningsbara hade jag varit mångmiljonär 🙂 !

Dressed for success!

Sadlad och redo för avfärd.

”Skritta lite så jag kan ta ett kort- han är så himla snygg” säger jag i samma sekund som jag råkar trycka av detta eminenta kort *ASG*!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>