Torsdag- halm

Dagen började utmärkt; en årskontroll hos läkaren visade att mitt tidigare höga blodtryck är på en så bra nivå att jag ska prova att ta bort min dagliga tablett för denna åkomma.

Blodtrycket ska mätas om efter 4-6 veckor och då kanske det visar sig att jag trots allt måste ta medicin men så här långt var det ju positivt.

Positivt är också att vår halm är ”på gång”- vanligtvis brukar våra lager redan vara fyllda men denna sommarens ständiga regnande har försenat skörden.

Vicke reds ett pass i vår gruspaddock efter att jag hade harvat den och jag lyckades idag göra 4 ettor- hurra för mig 🙂 !

Provade också några linjer ur ett nytt program jag planerar att tävla- ett FEI program för juniorer som också är kvalgrundande till MSV A.

Det tar ju alltid några starter innan man liksom ”kommer in i ett program” men det kostar inget (jo startavgiften ha ha) att prova.

Men vacker syn för alla vars hästar står på halm!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>