Veckan som gått

En vecka med en hel del dressyrträning (måndag och onsdag var vi hos Olof, lördag kom Birgitta Kjellin till vår anläggning) men ingen tävling.

Vi fick också tillgång till härliga stubbåkrar i slutet av veckan och dom hoppas jag verkligen kunna utnyttja framöver.

I fredagskväll började jag jobba efter den längsta semestern jag haft under mitt hittills ca 30-åriga yrkesliv, nästan 7 veckor (hade en del dagar sparat sedan tidigare år) !

Jag har på bloggen klagat en hel del på sommar-vädret som jag vidhåller har varit kasst för sol och bad (men desto behagligare för ridning) men tycker ändå att jag har haft en underbar ledighet där jag både har fått mycket gjort och hittat på roliga grejer med Henrik och ibland även Molly.

Minns med längtan vår Kroatien-resa tex och även Ullaredsbesöket var en hit 🙂 .

Sedan tycker jag att det är viktigt att försöka leva ett så roligt och omväxlande liv som man kan och önskar HELA TIDEN och inte bara längta och lägga all fokus på de ynkliga semesterveckorna de flesta har till sitt förfogande annars blir det lätt besvikelser och ouppfyllda, överdrivna förväntningar.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Trasselkvast

    AMEN till den sista meningen. Så många människor som bara fördriver tiden i sina liv, utan något extra, bara jobb eller helg, jobb eller helg. Tackar nej till roligt för att man ”har tvättid” eller ”måste sova åtta timmar” osv osv. Fan sov imorgon, sov nästa vecka, sov i höst men utnyttja livet, utnyttja det roliga! =)

    Svara
    • Birgitta

      Jag är också väldigt tacksam över att ha en partner som VILL hitta på olika aktivitet med mig.

      Så klart kan man göra mycket på egen hand också men tex resa tycker jag är sååå mycket roligare om man är två.

      Svara
  2. Frida

    Håller helt med, största delen av livet består av vardag och man måste så klart göra en del tråkiga saker (typ tvätta, städa) men ska man bara gå och vänta på semestern så måste det blir skittrist. Jag åker sällan iväg på semesterresor, jag gillar mitt liv hemma med häst och hund. Åker jag så är det ngn kortare resa. Helt enkelt för att jag trivs hemma och med det livet. Det enda jag skulle kunna önska är att jag hade haft råd att jobba deltid så jag kunde spendera mer tid med det jag tycker om.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>