Tillbakablickar: när Archie var en dalmas

Den här bilden fick mig att minnas hur jag ibland klippte av Archies ganska tjocka pannlugg rakt av.

JAG tyckte faktiskt inte att det såg särskilt konstigt ut och han var oerhört vacker liksom i sig själv men jag minns att en del folk på ridskolan skojade och sa att jag absolut inte fick klippa på det viset för att han såg ut som en DALMAS 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    På hästar med bara lite pannlugg tycker jag att det är snyggast att bara klippa rakt av men på den hästen på bilden var det kanske mindre snofsigt…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>