Torsdag- en ny vän?

Åhhhh så skönt med några dagars ledighet!

Det har börjat bra i alla fall; köpte en skjorta oprovad och när jag packade upp den hemma satt den som en smäck!

Vad jag hoppas ska sitta ännu mer som en smäck är ihopsläppet mellan Vicke och en ganska ny häst hos oss; varmblodet med det missvisande namnet Mini (han är långt ifrån liten).

Jag gjorde ett kort ”prov-släpp” idag och det gick bra men jag ropar inte hej ännu.

Jag är den första att förorda hagsällskap OM det går bra men precis lika snabb till att låta hästen gå ensam vid minsta misstanke om ”ej försumbar skaderisk”.

Leon som Vicke gick ihop med innan den förstnämnde flyttade var ”stensäker” och det måste hästar vara för att jag ska vilja chansa med MIN snälla häst.

På tal om snäll klippte jag Vicke idag och bortsett från att det är en tråkig syssla så kunde man inte önska sig en snällare häst.

Guld värt att kunna helklippa på 40 minuter utan tjafs och han blev sååå fin (film på Instagram).

Förutom att det är tusen gånger snyggare med klippt än oklippt häst ser man hullet 100 % korrekt och jag kunde konstatera att Vicke är helt ”perfekt” ha ha- varken för tjock eller för tunn.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert

    Då får vi hoppas de fortsätter komma överens så de får sällskapa med varandra i hagen 🙂 Vi har just släppt ihop alla våra hemma igen efter några veckor isär, de blev så lyckliga <3

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>