Fredag- slappt

I morse gick jag ut hårt och var hos Olof innan 8.00 men redan på vägen hem bestämde jag mig för att bara slappa resten av denna regntunga dag.

Det är måhända tjatigt att läsa om hur nöjd jag alltid är efter ett besök hos Olof men så är det- jag kan inte ljuga.

Dock är ju dressyr en enormt tålamodsprövande syssla så det kan verkligen handla om att formen blir bättre centimeter för centimeter, att hästen orkar bära sig någon meter mer från den ena veckan till den andra eller att den tar ett steg mer i piaff än gången innan.

Det gäller att kunna se dessa, ibland mikroförbättringar och uppskatta dom i stället för att reta sig på att det inte går snabbare.

Idag red Olof och förutom att han får betalt för att rida får han också stå ut med mitt babbel under tiden.

Vi tycker lika om det mesta som har med hästar att göra och idag enades vi bland annat om Mias schabrakens outstanding kvalité samt vissa andra produkters motsats.

Jag har ju inte så många skickliga dressyrryttare att bolla tankar och åsikter med till vardags och IRL så det blir mest med Olof jag rådgör- kanske inte just vad gäller schabrak 🙂 men mycket annat.

Nu ska jag förhoppningsvis bara få ligga i soffan resten av dagen och, om inte äta praliner så i alla fall njuta av en ledig dag!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>