Fredag- piruettfilm

Blev varm om hjärtat när jag såg hästarna som på bilden när jag kom för att hämta Vicke innan vi körde till Olof.

Jag tror inte att jag förmänskligar honom om jag tror att han trivs bättre med sällskap (ganska naturligt för ett flockdjur) men som jag redan har nämnt flera gånger; det får inte kännas FÖR riskabelt på en daglig basis.

Hos Olof blev det de sedvanliga övningarna när han rider; piruett-embryon, seriebyten och lite tramp.

Ni som inte följer oss på Instagram kan få en liten titt om ni klickar här!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    En sak som jag verkligen gillar på filmsnuttarna du delar är hur harmoniskt och lugnt det ser ut när Olof rider (alltså det gör det säkert när du rider också men tror aldrig jag sett någon film med dig).

    Svara
    • Birgitta

      Det är en starkt bidragande faktor till att jag valt just Olof som ryttare: hans lugna ridning med positiv förstärkning.

      Nu är Vicks förvisso extremt tacksam att rida och man behöver aldrig korrigera honom ”hårt” men den förra hästen jag hade, Kreon tror jag hade triggat vissa ryttare att försöka liksom slå och straffa en del ”idéer” ur honom vilket hade varit farligt, förödande och inget jag hade kunnat stå bakom. Olof red Kreon minst lika bra som han rider Vicke och det är en sorg att de aldrig hann visa Kreons fulla potential.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>