Söndag- delvis repris

Precis som förra söndagen åkte Vicke och jag idag till en närliggande klubb för att tävla- till denna tog det 15 minuter så mycket närmare kan det knappast bli.

Och precis som förra helgen var vi andra ekipaget utanför placering i MSV C på nästan exakt samma procent som förra söndagen; 64,5.

Glädjande nog höjde vi oss till 64,65 i MSV B:n, vårt bästa resultat på den nivån hitills.

Vicke kändes fin i båda klasserna och jag tycker absolut att det går bättre och bättre även om det handlar om myrsteg. Men det är i alla fall myrsteg i rätt riktning och nu kan vi ibland få 7:or på både skolor och travökningar- något som aldrig inträffade för 1 år sedan.

Så får vi bara vara fortsatt friska ser jag mycket optimistiskt på framtiden men tyvärr är det också mycket som kan sätta käppar i hjulet hur försiktig man än är.

Vi får göra vårt bästa helt enkelt och se hur långt det räcker!

6 kommentarer Skriv kommentar

  • Birgitta

   Verkligen! Framför allt i en så sårbar sport som dressyr. Jag är konstant orolig för att Vicke ska skada sig på något vis- såg ju vilket avbräck det blev när han var halt ganska länge för några år sedan. Och själv kan man ju så klart också råka ut för sjukdom eller skada….

   Svara
 1. LenaB

  Grattis! Både till procenten och 7:orna i skolor och ökningar, jag vet ju hur ni kämpat med detta.
  Ja, just i dressyren känns väl som om man jobbar med myrsteg;-).

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>