Veckan som gått

Ja, en minst sagt blöt vecka har förflutit- det har i princip regnat varje dag och jag är redan less.

Jag tillhör INTE dom som tycker att ”hösten är mysig”- det hade jag möjligen tyckt om jag inte hade djur och bara kunde njuta av tända ljus och annat stämningshöjande men har man en hund som avskyr regn, blåst och kyla och en häst som man inte vill ska halka omkring i lera så är årstiden mest pest.

Vi var hos Olof 2 dagar och den ena av dom (när Olof red) kunde vi faktiskt rida ute men annars så börjar slutet närma sig för även denna aktivitet (att rida på utebanor) och det blir till att hålla sig i ridhuset när det vankas dressyr. Och inte mig emot- jag älskar vårt ridhus och Vicke älskar Olofs 🙂 .

Precis som förra söndagen tävlade vi och lyckades sätta personbästa i MSV B:n på 64,65 %. Inte mycket för vissa men framsteg för oss!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>