Veckan som gått

Ännu en vecka som bara rusat förbi så snabbt att jag knappt kan minnas vad som har utspelat sig.

Men det har mest varit ”det gamla vanliga” när jag tänker efter.

2 besök hos Olof, ett där jag red i tisdags och ett där han red i torsdags.

Olof är ganska noga med att försöka hålla lektionerna utomhus så länge det går och det är bra tycker jag- tids nog hamnar man i ridhuset för många dagar i veckan även om jag i ärlighetens namn föredrar det om jag inte skulle behöva ta hänsyn till hästen.

Nu gör jag ju detta (tar hänsyn) så det har blivit 2 dagars uteritt förutom passen hos Olof också.

Det märks numera tydligt att vi går mot mörkare tider- jag kör numera till jobbet i mörker och det har knappt hunnit ljusna när jag kör hem igen.

Henrik och jag har börjat räkna ner till vår resa i slutet av november och har ni möjlighet är detta absolut att rekommendera för att förkorta vintern- att resa utomlands en vecka. Jag har gjort det många gånger och aldrig ångrat det- tvärtom.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>