Lördag- blåst och god mat

Bilden tycker jag illustrerar ganska bra vad jag har ägnat mig åt idag.

Sovit efter nattens jobb, ridit ut i blåsten med Vicke och ätit en god middag med min mamma och Henrik på restaurang.

Uteritten var helt kravlös i lång och låg form och vi red en del på den stora stubbåkern nära stallet.

En del av mig undrar hur länge den egentligen ska få ligga kvar orörd nedan den andra delen säger ”skit i vilket och njut så länge det varar”. Och det gör jag 🙂 !

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. DRESSYRLIV

  Vi cyklade (läst blåste) till Malmömässan där vi gick på utställningen Titanic! SJUKT vilken blåst! Mössor flög av och cyklar välte! Skönast inne idag, trots att det är väldigt fint väder faktiskt!

  Svara
   • DRESSYRLIV

    I ärlighetens namn var den en besvikelse. Jag hade tänkt mer interaktiv utställning med mycket mer ”känsla”. Dels var utställningen ganska kort och inte så värst många föremål att se (i mitt tycke). Sedan gick alla runt med hörlurar och det gjorde att man blev väldigt ”avskärmad”. Tyvärr gick det inte alls att varken hoppa fram eller bak i den här hörguiden vilket förstörde mycket för oss. Vi hade begränsad tid på oss (pga två små barn) och hade gärna hoppat över de första ”rummen” och lyssnat mer på det senare. Men det gick inte och gubben i hörlurarna pratade rätt så långsamt att det var inget alternativ att vänta in. Dessutom var det rejält lång kö att komma in och då hade vi ändå köpt biljetter hemma till en viss tid (men vi kom väl in en 40 min. senare pga enorm kötid).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>