Lördag- födelsedag

Idag är det min födelsedag ( och namnsdag och på den tiden jag var gift var det även min bröllopsdag ha ha).

Tycker jag har haft en fin dag – Vicke gick som ett utverk på uteritten och Henrik gav mig en jättefin blomsterbukett och bjöd på jättegod mat på Östarps gästgiveri som vi fattade tycke för efter att ha varit där vid ett tillfälle i somras.

Jag misstänker att dagens ritt på den stubbåker jag har frekventerat väldigt ofta de senaste 2 månaderna blir årets sista där- medan jag red höll man på att köra iväg med de sista rundbalarna halm. Men det var mycket roligt medan det varade!

Idag har jag också varit och trådat mina ögonbryn på en nyöppnad salong typ 100 meter från där jag bor- smidigt och billigt (90:-) och man känner sig lite ompysslad.

Köksrenoveringen hemma fortsätter- målningen är klar och nu står golvläggning på schemat.

Jag åt god torsk!

4 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>