Söndag- Titanic

Idag har Henrik och jag varit och tittat på en utställning om Titanic- den kan jag rekommendera, dock kanske inte om man har tänkt ta barn under 8-10 år med sig ( tror inte de har tålamod nog att lyssna i en timme i de hörlurar man fick låna och tror inte heller att ämnet är så intressant för just barn).

Vicke har ridits sedan förra fredagen så jag tyckte att det kunde vara dags för en vilodag vilket med facit i hand var ett klokt beslut- solen strålar men det blåser något fruktansvärt så en uteritt hade känts mer än vansklig.

Nu har jag gjort pannbiffar i ugnen och väntar på att dom ska bli klara och i kväll väntar jobb.

Några bilder från utställningen varav en visar rutten och en hur en hytt kunde se ut.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>