Tisdag- effektiv

Ibland imponeras jag av min egen effektivitet!

Inom loppet av en timme hann jag åka och hämta mitt släp, tvätta detta och min bil och dammsuga den sistnämnda innan hela ekipaget stod på stallplanen igen.

Nu tvättade jag bara av fordonen på utsidan och utan att liksom finskrubba något men den värsta skiten kom av så att där är plats för ny att få fäste….

Det är ju ingen bra årstid för rena bilar och släp just nu men när jag väl börjar störa mig på smuts måste jag åtgärda det direkt även om jag som sagt inte är minutiös i mitt arbete. Taket på släpet nådde jag tex inte helt….

Vicke fick ett travpass i ridhuset med fokus på slutorna och halt ur trav- igår tog vi ju mest galopp.

Han känns överlag fin och verkar trivas i nya stallet och jag är ständigt tacksam för att han är så lätthanterlig och snäll att hålla på med.

Nu ligger jag i badkaret med hårfärg på huvudet- vill man inbilla sig att man är runt 30 (fantisera går ju….) går det inte an med en grå hårbotten!

Före och….

…efter.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>