Korkade inackorderingar

Läste nyligen hur en (ung) tjej på Facebook beklagade sig högljutt över olika saker som hennes stallägare gjorde och sa. Hon FUNDERADE på att flytta och ville ha råd och medhåll.

Mitt råd och troligen det klokaste av dom alla faktiskt ( otroligt att ingen annan reagerade) var att INTE skriva sådant på Facebook!!!

Jag vet inte hur många gånger jag ”måste” upplysa folk om hur otroligt liten hästvärlden är och jag tror knappast att stämningen i stallet blir bättre om det kommer fram att man smutskastar sina stallägare på Facebook.

Dessutom kan ANDRA stallägare dra sig för att ta emot en sådan inackordering av rädsla för vad personen kan skriva om DOM den dagen det inte passar….

Tro mig…det är inte att vara paranoid att tänka så….

Jag avstyrde själv en uppstallning i ett närliggande stall nyligen då personen som driver det kom att nämna att xx sökt stallplats där. Efter mina ord, grundade på egen erfarenhet, var det tack och hej till den platsen….

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonym

  Som drivande av stall kollar jag alla på nätet, google ger mycket matnyttigt.

  Svara
  • Birgitta

   Se där….

   Och som sagt hävdar jag att i alla fall i Skåne känner banne mig i princip ”alla” varandra.

   Bra om man är en juste person- förödande om man är känd för att vara ”omöjlig”.

   Svara
 2. M

  Avstyrde du uppstallningen för att den som driver stallet nämnde vilka som sökt boxplats där eller var det för en viss person sökt boxplats där? Kanske bara jag som inte riktigt förstod. I övrigt är det så underhållande, tycker jag, att läsa på diverse hästforum och alla människors märkliga åsikter.

  Svara
  • Birgitta

   Person X som tar emot inackorderingar berättade att person Y hade sökt stallplats hos hen.

   När jag berättade för X det jag säkert visste om Y valde X att inte ta emot Y som inackorderad.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>