Torsdag- slö men effektiv

En vilande man…..

Dagen idag började med lite tårar…

Jag kollar alltid Internet en stund direkt när jag vaknat: det är min egentid brukar jag och Henrik skoja om.

Idag läste jag på en whippetsida på Facebook hur en hundägare mycket starkt beskrev hur hans hund hade avlidit i en olycka igår och det berörde mig verkligen. Livet kan ändras sååå snabbt….

Annars har jag hunnit med att både slöa, power-nappa, handla mat, cykla med Molly, klippa hennes klor (en whippets klor växer som ogräs, ska helst klippas lite en gång i veckan och kan ändå se lite långa ut i jämförelse med andra raser tycker jag), städa lite hemma, tvätta, städa Vickes hage (såååå lätt att få upp av regn dränkta bajshögar….NOT…), skriva flera inlägg till bloggen och…tja….säkert en massa till….

Vickes vilodag bestod av en lång skrittpromenad där jag gick bredvid i stället för att sitta på och så lite avborstning på det.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Kan inte nog betonas det här med att njuta av dagen och av livet. Vi har inte den blekaste aning om hur länge vi eller våra nära och kära får vara med oss! Och väl är väl det får jag väl inflika …

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>