Rabatt…eller inte

Ni har säkert inte missat detta relativt nya fenomen; ”Black Friday”.

Bra för oss konsumenter, alltid hittar man något att fynda tänker jag.

Men jag måste säga att Djur&Naturs erbjudande om 50:– rabatt vid köp för 200:– kändes minst sagt pinsamt.

När man läser det finstilta så gäller rabatten INTE för:  ströprodukter, utsäde, produkter för professionell växtodling, ensileringsprodukter, spannmål, foder i bulk, produkter i storsäck och fat. 

Ehhhh…. ursäkta mig men det är väl till 90 % detta folk köper där. Ok att de har ett litet sortiment av annat också men i alla fall jag åker främst dit för att köpa foder….

Den rabattkupongen åkte i soporna…

Har ni gjort några fynd idag?

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert

    Fyndade lite hos Horze. Bland annat en padd som var nedsatt rejält som jag kikat på länge men blivit för snål för att köpa :p Behöver en tunnare nu när ponnyn musklat på sig.Men hittade även ett pannband, en sadelgjord till bra pris! Skulle inte ens handla något idag 😉

    Svara
  2. Caroline och unghästen Stina

    Om jag har fyndat?! Behöver nästan ta en semesterdag på Black friday

    Under året har jag en lista på saker som jag verkligen vill ha, men som jag inte dör av att inte ha nu-nu-nu (typ som att mina superfina hörlurar gick sönder i somras. Då har jag nöjt mig med ett par dåliga i några månader och skrivit upp ”bra hörlurar” på min black fridaylista). Sedan sparar jag pengar under året till bf. Och igår! Igår smällde det! Handlade inredning, kläder och hemelektronik för 30′ (och julklappar). Inga spontanköp.

    Tänker att jag funkar som du när du är på Ullared, fast jag gör mina fynd på bf. Ordinarie pris på det jag handlade uppgick till 15′ mer än vad jag betalade. Och då är det inga sådana där ”lur-rabatter” med varor som egentligen inte är prissänkta eller partier med varor som köps in billigt och bara säljs under rean, sånt har jag koll på .

    Är mycket nöjd över inköpen och att jag inte handlade sakerna direkt när jag kom på att jag ville ha/behövde dem, utan väntade på bf och dessutom lade några timmar och ett excelark på att jämföra många olika rabatter (bara det gjorde en besparing på 5000).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>