2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Japp det gör jag! Adventstakarna till att börja med. Sedan plockas det fram allt eftersom, granen sist. Jag älskar julen och pyntar, bakar och köper julklappar. Är väldigt opysslig annars men runt jul blir jag pysslig. Anledningen till att jag gillar julen är ffa för att det livar upp en annars väldigt tråkig tid, utan julen hade nov, dec, jan, feb och en bit in i mars varit en enda lång, grå sörja att bara uthärda. Visst försegår det en hel del uthärdande ändå men nov-dec blir i alla fall lite roligare. Dessutom får man dricka julmust på julen 🙂

    Svara
  2. Anna

    Gillar verkligen julen men är ingen hejare på att julpynta själv, jag är aldrig hemma över jul så det verkar alltid lite onödigt. Kör på stjärnor i fönstren och levande ljus mest för att det är mysigt i mörkret…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>