Smaken är som baken….

”Om du vill betala 2600 för en vecka i helvete åk till Cap Verde. Vi var hungrig ; äcklade av smuts och flugor; ingenstans att sitta i skugga(om du inte vill betala 15euro per dag) irriterad på lat och okunnig personal som lever och säljer bara RELAX ordet….. störd av pågående renoveringar; usel kaffe; torr kyckling; bränd kött; stökiga Britter…allt på amatör nivån… man har en känsla som att dem läker…. driva Hotell leken…Vi har rest mycket och överallt men aldrig upplevt liknande…I helheten är allt katastrof utan sol och havsvatten .”

Att smaken är som baken; dvs delad är allom känt men jag kan ändå inte låta bli att förundras ibland.

Vi brukar alltid läsa andra hotellgästers recensioner av resmålet innan vi bestämmer oss; om väldigt många tycker en viss sak så är sannolikheten stor att det faktiskt ÄR så.

Men det finns alltid buttergökar och motvalls kärringar och dessa får man ta med en större eller mindre nypa/ näve salt- se citatet ovan!

För att ta några exempel läser jag hur någon nyligen tyckte att personalen på vårt hotell var ”sjukt otrevliga” och maten beskrivs också i extremt negativa ordalag av någon som påstår sig har varit ute och rest mycket.

Tja….jag har också rest en hel del och vad gäller tex maten tycker jag tvärtom att den är något av det bästa jag ätit sett till all inclusive-konceptet och ingen personal jag mött här har varit det minsta otrevlig.

Någon klagade på stranden men hade pinsamt nog missat att det MAX 50 meter från där den har hala klippor precis vid vattenbrynet är utan den minsta lilla sten- där är det underbar ren, fin sand alltigenom?!?!

Orkar man inte öppna ögonen och titta längre än näsan räcker?

Sedan tror jag faktiskt att en semester blir mycket vad man gör den till; vill man hitta saker att klaga på kan man alltid lyckas och tänker man positivt och inte hänger upp sig på bagateller får man det säkert trevligt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>