Plötsligt händer det!

Tillhör ni dom som aldrig köper lotter och dylikt tänkandes ”det händer aldrig mig”?

Så tänkte jag tills en av mina klienter vann 100.000 via Postkodlotteriet- detta fick mig att börja prenumerera på en lott per månad tillsammans med fd maken. Så vitt jag vet har han kvar abonnemanget och under våra år tillsammans hann vi vinna lottpriset (runt 170:-) några gånger samt en tjock bok om ABBA som vi försökte slumpa bort utan resultat 🙂 .

Sedan dess har jag tänkt att man inte kan ha tur i både spel och kärlek men frågan är om jag inte ska revidera mitt tänk?

En tävlingskonkurrent vann precis EN MILLE?!?!?!

5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Magdalena

  Nä, jag spelar inte. Om jag sparat lika mycket som många lägger på diverse spel hade jag haft stora summor (vänta nu, det har jag ju, lagda i husen har/har haft).

  För mig blir det samma sak som att försöka tjäna pengar på hästar 🙂

  Svara
 2. Nina

  Det händer att jag köper en trisslott för ”pantpengar” och stödjer diverse lotterier som skolklasser och föreningar anordnar, men jag har inte vunnit något på ”hur länge som helst”.
  Däremot brukar det inte ta mig många minuter att hitta tappskor (peppar, peppar) oavsett storlek på hagen och då deklarerar jag högt och tydligt, varje gång, att jag så mycket hellre hittar tappskor än vinner på Triss!
  Man kan ju inte få allt , liksom! 😉

  Min syster har anammat samma filosofi efter att häromdagen hittat den tappade skon på en 30 x 70 m ridbana med 50 cm snödjup! 😮

  Svara
 3. Trasselkvast

  Jag gav min pappa en (eller många iofs) trisslott i julklapp, som vanligt, ett år. Han vann en miljon =)

  Svara
 4. Trasselkvast

  Jag blev överlycklig för hans skull, hade faktiskt trott innan att jag skulle bli störd, men det var ju pappa så jag blev bara glad. Och han är och har alltid varit mycket generös, men om det inte finns en krona kvar när han levt klart sitt liv så blir jag ännu gladare =)

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>