5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Emma

  Jag har såna som jag haft i flera år. Funkar jättebra om man inte vill ha permanenta snösulor. Jag skruvar i mina vid uteritt bara. Har man tåbrodd i så är det lätt att sätta på och ut dom. Jag har inte det men kör broddplugg i tån så är det lätt att skruva i brodd där när sulorna ska på. För mig har det räckt att ha sulor i fram.

  Svara
 2. Malin

  Jag har för första gången köpt sådana i år. Vid senaste skoningen bad jag min hovslagare att göra broddhål fram så vi var förberedda när första snön kom nu i veckan här i Skåne.
  Jag har haft på dem tre dagar (endast i hagen) och det har endast bildats mycket låga styltor som släpper hela tiden så än så länge är jag nöjd. Nu är snön borttöad så jag får se om/när de kommer till användning igen.

  Svara
  • Malin

   Glömde skriva att jag även haft dem på vid ridning i snön och det fungerade fint.

   Svara
 3. Mia

  Har ofta dessa under nov/dec sen ofta en skonings med vanliga snösulor efter nyår då vi ofta har klampsnö här. Polarpadsen är bra, håller bra tycker jag. Ibland fått sitta i hagen. Stallkompisen köpte nyligen joursulan, måttligt impad mest pga att trots ”måttbeställda” så var de för stora bak och lite för små fram. Polarpadsen sitter ju säkert tack vare broddarna, men tar längre tid än joursulan att sätta i. Pilligt om man har ”kackiga” händer.

  Svara
 4. My

  Tack för era svar, ska helt klart investera i sådana ☺ Tack för att du frågade Birgitta!

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>