Playern är igång igen

Snäll, snygg, stor, svårflörtad- hur blir man en SUPERSTAR?

Hade glömt av Vickes enorma dragningskraft på det motsatta könet men blev skrattande påmind om det härom dagen igen.

Jag har i många år retsamt kallat honom för en player- ALLA stona (även riktiga ”surmuppar”) på förra anläggningen blev helt till sig i trasorna bara de såg honom gå förbi deras box eller hage medan han själv tycktes totalt omedveten om sin dragningskraft och framför allt verkade helt ointresserad tillbaka.

Nu har han fått en ny kvinnlig beundrare i nya stallet som gnäggar åt honom, tycker att det är en god idé att han ska nosa henne i baken osv.

Jaha…playern är igång igen tänkte jag när jag såg det 🙂 !

Jag har funderat på varför just Vicke är så populär bland stona för han skänker dom som sagt knappt en blick och är verkligen totalt ”o-hingstig” på alla vis.

Är det som med oss människor att man ”ska” spela lite ”svår” för att locka det motsatta könet 🙂 ?

Nej, JAG tror mer på det som en del människor också hävdar *harkel*….att det är STORLEKEN som har betydelse ha ha ha!

Vicke är ju en högrest man och jag tror mer på den teorin än att han tex enligt många är SNYGG.

För det där med snygg…det är ju ett epitet vi människor har gett honom- jag är frågande till om hans artfränder har samma definition av snygg som vi?

En sista teori är att stona kanske känner att Vicke är en snäll och vänlig häst utan onda avsikter?

Han är vaken och ”med” men kanske inger ett lugn och en känsla av att han är snäll att vara med- i hans sällskap är det inget stirrande och drama….ja, inte vet jag 🙂 .

Det må vara hur det vill med den saken- svårflörtad, stor, snäll eller snygg: tjejer får han oavsett 🙂 🙂 🙂 !

Edit: för min teori (stor och snäll) talar att även Heron var ohyggligt populär bland stona på exakt samma vis. Vi använde honom någon gång för att testa brunst minns jag 🙂 .

Archie var enligt många otroligt snygg men inte alls populär på det viset och Kreon var stor och objektivt sett om inte snygg så ”exteriört korrekt” men han ingav nog inte alls något lugn utan tvärtom en osäkerhet som antingen smittade av sig eller i ett fall gjorde att ett sto som aldrig skulle ha accepterat det från någon annan enligt sin ägare lät honom gå i svansen på henne vid uteritt för han var så rädd….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>