Lördag- snart jul

Som jag skrev igår har julkänslan inte alls infunnit sig hos mig men jag har trots detta lagt sista handen vid Henriks julklappar idag.

Egentligen tycker jag inte att det är så viktigt med presenter i vår ålder- vi har det vi behöver liksom och vill vi ha något kan vi köpa det själv höll jag på att säga.

Men hittar man något som man verkligen tror kommer att uppskattas så är det roligt att ge, faktiskt roligare än att få 🙂 .

Vicke gav mig ett fint ridpass i morse i alla fall och jag gav honom lov att sluta lite tidigare (efter 40 minuter) så vi tyckte nog att det var win-win båda två 🙂 .

Gjorde många fina byten ner till vartannat och någon etta också men än är det låååångt till att bara sätta 10 ettor på första försöket som Olof gjorde ”bara sådär” igår. Det är helt klart skillnad på vem som sitter i sadeln när det gäller just ettorna och min tajming är inte vad den borde vara…

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>