Måndag- sunday mood

Började dagen med en lugn och mysig stallmorgon- det är väldigt rogivande att kunna pyssla utan stress medan Vicke mumsar på sin frukost.

Idag vräkte regnet dessutom ner så jag kände ingen brådska med att rida och släppa ut honom i hagen.

Regnet hann dock upphöra medan vi red i ridhuset och jag dels försökte få till en bärig men samlad trav dels göra seriebyten utan stigbyglar.

Det sistnämnda gjorde jag som en liten utmaning och sits-check och det funkade över förväntan.

Lyckades till och med göra 4 byten i varje 2 gånger ( och 3 många gånger) – det måste ha berott på att jag lyckades hålla fokus på att dels inte låta Vicke ge sig av och dels sitta korrekt för är det någon gång man måste ge hjälperna snabbt och korrekt så är det banne mig i bytena i varje och det är därför det också brister ibland- jag är inte tillräckligt snabb efter de 1-2 första bytena och då kommer nästa byte inte när det ska.

Hemma var det väldigt skönt att känna att det inte fanns några måsten för dagen- vi fick mat över från igår som vi kunde äta till middag, hela lägenheten var städad sedan tidigare och jag är ledig till på onsdag kväll.

Vi åkte till stranden i Lomma och tog en promenad i häftig blåst men slapp i alla fall den lera som omger mycket av våra vanliga vandringsstråk.

Först lite motion….

….och sedan soffhäng i min onepiece!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>