Tisdag- upp och ner

Ännu en stillsam stallmorgon där jag red ut innan det hunnit ljusna.

Jag red 2 varv på en runda med mycket kuperade stigar- jättebra träning att trava både uppför och nerför och Vicke gör det precis som jag vill: sätter bakbenen fint under sig när det går nerför och behåller balansen och kan länga fint när det går uppför.

Efter stallbesöket svängde jag inom Lunds Civila Ryttareförening för att säga hej till team Leon som var där för att träna.

Leon var ju Vickes hagkompis och BFF på förra anläggningen och jag hade gärna sett att de fick återförenas även om det inte lär hända av många olika anledningar; jag och hans ägare behöver lite olika saker för vår hästhållning tyvärr.

Nu har jag varit och veckohandlat och spolat av min bil lite snabbt- det känns nästan lönlöst att lägga tid och energi på att tvätta den när vädret är som det är (regn som skapar leriga vägar som jag måste köra på) men man kan i alla fall få av det värsta så att ny skit har någonting av fastna på….suck…

Nu väntar middag ute med Henrik och min mamma och därefter vill jag bara ta det lugnt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>