Torsdag- tömkörning

Idag ändrade jag faktiskt tidigare tänkta planer på att rida ut.

Det har regnat så mycket att de 10 första minuterna på ridvägen som man måste hålla sig till för att inte rida på en trafikerad 70-väg (vilket jag inte vågar i gryning) är som rena sumpmarken- risk för att skorna sugs av eller vrickningar inbillar jag mig.

Så det blev tömkörning i ridhuset och det var det evigheter sedan jag ägnade mig åt.

Men det var så klart inga problem och det är ju inte heller fel att se sin häst från marken samtidigt som den slipper ha någon på ryggen 🙂 .

Efter stallet jäktade jag iväg till Hedins bil för att sponsra dom med ytterligare tusenlappar och fixa en ventil på min bil och sedan blev det begagnat täckesköp och köttkokning hemma (mer om det i separat inlägg imorgon).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>