5 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Hjälp – ser ut som om hästen skall landa rakt på stenen där bakom och bryta benen… Ja, otroligt konstig bild för en annons. Nuvarande ägare verkar ju allt annat än omdömesfull…

  Svara
 2. Elin

  Jag såg också den där bilden och reagerade på att den var märklig. Det ser ut som om hästen har slitit sig vid t.ex. longering och stuckit iväg från ridbanan eller nåt. Ser direkt farligt ut. Ännu konstigare är att man fotograferar hästen vid ett sådant tillfälle och dessutom väljer att lägga ut bilden i en annons(?)

  Svara
 3. Manda Stillnert

  Vart en liten Diskussion på ett forum på fb där en människa inte förstod varför hen inte fick några svar på sin säljesanonns på häst .. Snark såg bilderna och tänkte ja anstränger man sig inte så får man inga som är intresserade för vem vill se en häst i en hage? Nja nja jag är lite sådär till folk som inte kan göra ordentliga annonser .. Bläddrar bara förbi dem ..

  Svara
  • Birgitta

   Ja idag är det verkligen inte svårt att ta vettiga bilder om man ska sälja en häst.

   Hagbilder, ffa om hästen har täcke på sig är tex tämligen meningslösa…

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>