Veckan som gått

Ur hästträningssympunkt har det varit en bra vecka- det känns som att jag långt om länge har lyckats knäcka koden vad gäller bytena i varje.

Först lyckades jag göra 6, sedan 8 och därefter 10- jättekul.

Måste nog få min snälla man att komma och filma någon morgon även om jag unnar honom att få sova ut lite på helgerna (han börjar 7 på vardagarna) för det hade varit kul att se.

Ni fick i alla fall se lite film i veckan även om det var Olof som red.

Roligt att flera av er också tyckte att Vicke ser fin ut för jag är inte så bortskämd med att höra det, kanske för att folk aldrig ser mig rida ha ha ha!

Olof är nästan den enda som ser oss 🙂 och under den gångna veckan blev det förutom hans egen ridning av Vicke även blivit en lektion för mig hos honom.

Annars är det inte så mycket action hos familjen Jacobson just nu- kylan och till viss del mörkret (även om det faktiskt märks att vi går mot ljusare tider) är ganska begränsande.

Lusten att ligga i soffan i stället för att vara ute mer än nödvändigt är stor och efter att hund och häst har fått sin motion så blir det inte så himla många fler utomhusaktiviteter.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>