Tisdag- here today gone today

Idag är det ett år sedan vi förlovade oss- snacka om att tiden går fort.

Fast tiden precis innan förlovningen minns jag gick i ultrarapid och vi räknade ner dagarna i veckor och provade ringarna ”tusen” gånger ha ha ha!

Annars började dagen i snömodd men som vanligt höll jag på att säga så försvann i princip allt på några timmar. Snacka om ”onödig” snö!

Vicke och jag var hos Olof sent på eftermiddagen och tränade och det var lika roligt som alltid.

Vicke får mig ibland att skratta när han säkert själv tycker att det jag begär inte alls är roligt utan snarare jobbigt- han kan fara iväg men det känns aldrig otäckt utan både Olof och jag tycker mest att det se kul ut, när mitt vanligtvis välartade djur lämnar sin ram och sparkar bakut eller försöker sticka iväg i galopp. Det sker ju väldigt sällan och känns inte som något ”elakt” utan mer en ventil när vi pressar lite för mycket enligt honom.

Annars är han stark som en björn känns det som och det är också så jag vill att han ska vara- jag tror mycket på god kondition parat med psykiskt välbefinnande för harmoni.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>