Fredag- som man bäddar får man ligga

Idag såg det ut så här efter mockning i Vickes box.

Jag fick via stallet möjlighet att köpa en pall (21 stycken) spånbalar för 1215:- med leverans och även om jag varit supernöjd med spånpelletsen så provar jag detta nu.

Spånpelletsen har jag fått åka och köpa och även om det har gått snabbt och smidigt (via Svenska foder på väg till stallet) så kan jag ju inte komma ifrån att leverans till stallet är smidigare.

Sedan tycker ju Birgitta 12 år att det ser ”skönare” ut med spån (ut liggsynpunkt) medan Birgitta 51 år gissar att det kvittar Vicke vilket ( och är lättare och går snabbare att mocka pellets) men någon gång får man låta barnet inom sig vinna 🙂 .

På ridfronten idag fick Olof sköta den sysslan och det gjorde han lika bra som vanligt. Vicke såg fin ut och jag nämnde för Olof att jag faktiskt inser att jag har ”snackat ner” min egen häst ibland för även om han aldrig blir någon Totilas så travar han inte sååå illa som jag ibland har tyckt (utifrån hans svårigheter att öka på tävling) utan det ser helt ok ut. Faktiskt 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>