2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Frida

  Jag ska bli som de arga systern i Ullared när jag blir gamma (är det Gunnel eller Maritta som svär och är förbannad?). Åka runt och shoppa, ge fan i allt och skälla på ut folk. Sen ska jag alltid skälla på hemtjänsten när det kommer 3 min för sent, inte vilja duscha eller gå ut och gå när de frågar och sedan ska jag blir förbannad över att jag aldrig får duscha och aldrig få komma ut. Det är mina planer inför ålderdomen haha. Ska jag skriva arga insändare lär jag väl klaga på ngt hästrelaterat, språkbruk bryr jag inte om 😉

  Svara
  • Birgitta

   Neeeej snälla!

   Just dom systrarna är så vidriga att både jag och min man ryser och vill stänga av tv:n bara man hör deras gapande. Och svordomarna….det är inte ens roligt utan bara fruktansvärt! Ta bort dom ur programmet genast!!!! Ska sägas att jag mest har tv:n på som ”bakgrund” när jag sitter med min padda men just de två kvinnorna tål jag bara inte!

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>