Lite inspirationsbilder från Ullared, del 1

Jag köper numera bara Mias schabrak då jag tycker att deras passform (oförändrad hur många gånger man än tvättar dom) är outstanding men detta hade jag nog kunnat tänka mig att köpa om jag inte redan hade för många. Priset är ju skrattretande lågt och tyget kändes ändå rejält.

Till tävling för 169:-

Eller detta lite mer blingande för 229:-

För 99:- syns du ordentligt i vintermörkret….

….och skulle man tappa dessa i hagen lär man hitta dom lätt!

Detta ridtäcke i tunn fleece köpte jag för några år sedan och gillar det fortfarande. Prisvärt och har hållit för tvätt hur bra som helst.

Dessa termoridbyxor köpte jag förra vintern och har varit nöjd med förutom att ”skinnet” blivit nopprigt. Kostar 599:-. Av softshell så de är väldigt lätta att bara torka bort smuts från.

En billighetskopia av Back on tracks stallbandage. Är det något som går lätt att sälja begagnat är det förresten Back on tracks produkter.

Jag la upp stallbandage till försäljning på en salusida på Facebook och fick svar på några minuter…

En kommentar

  1. DRESSYRLIV

    Nackdelen, tycker jag, med Gekås schabrak är att de verkligen inte lämnar mycket utrymme för en markerad manke. Rigoletto hade väldigt omarkerad manke, så där funkade det ok, men Aramis med hög manke kunde inte ha dessa schabrak. Annars är de otroligt prisvärda!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>