Icke goda grannar

Läser följande inlägg på Facebook från en bekant:

”Vad är det för fel på vissa människor???

Granne 1 startar upp gräsklipparen så fort hen ser att vi ska ha träning på banan 😡 Kul för betalande elever att inte höra undervisningen som ges 👎😢 Vilket resulterat i färre hemmmaträningar & minskad inkomst!

Granne 2 verkar göra allt precis ALLT för att jag inte ska passera hens gård med varken bil eller häst 😡🔥
Nu blev det en rejäl avåkning in i hens TAGGTRÅDSSTAKET då hen precis bakom mig random börjar vädra sängkläder 👎😢 Vet ni, hen gör precis vad hen vill på sin gård & taggtråd är bra för då kanske jag håller mig borta!?

Men va? Dessa människor har själva valt att bo på landet med djur inpå knuten, passar det inte – ISOLERA DIG I SKOGEN för faan!!!!

Rädd, ledsen & upprörd!”

Ja, för mig är sådant här beteende…tja egentligen inte obegripligt men i vart fall fullständigt livsfarligt ibland även om människor som gör på detta viset nog inte ser det så (eller så bryr de sig inte).

Tänk om ryttaren i exemplet ovan hade omkommit vid avramlingen?

Är det verkligen värt att ha det på sitt samvete bara för att man tycker sig ha rätt att göra vad man vill på sin tomt?

Påminner mig om en gång då jag vänligt bad en peson som klippte med en motorsåg om hen kunde avbryta jobbet medan jag skrittade förbi (fanns ingen annan väg att ta och det skulle ta max 1 minut).

Personen RYCKER PÅ AXLARNA och fortsätter sågandet !?!?!?

Tack som fan liksom!!!

Nej, jag undrar också varför vissa inte isolerar sig i skogen…..

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    Antagligen för att om de isolerar sig i skogen så finns det ju inga grannar att reta sig på? Den typen av människor lever för att göra livet surt för andra….

    Svara
  2. Rackemarie

    Vi har ett hästhatande par som bor en bit bort. De måste varva upp bilen och gasa för fullt när de ska köra förbi. Till och med när lillryttaren på sex år rider på sitt lilla russ ihop med sin mamma. Hur tänker dom?!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>