Om det vore så enkelt….

På tal om alternativmedicin, diverse tillskott och annat som sägs göra underverk. Nedan läst på ett hästforum (jag nöjer mig med att sucka tungt….):

”Nyfiken Nyponpulver fråga. Måste man köpa nyponpulver för häst eller räcker det med den vanlig man kan köpa i affären som man kan göra soppa av? Tänkte prova nyponpulver då jag har en häst med en liten grad artros.”

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Manda Stillnert

    Finns väl vissa saker som fungerar bland annat djävulsklo men sen är de ju också två veckors karens på de 😉 Men de fungerar absolut bra men inget man fifflar men hur som helst. Min egen får glukosamin i omgångar och tycker hon är bättre med än utan eller så vill jag inbilla mig de vet inte faktiskt.

    Svara
  2. Ingela

    Men nyponsoppa… det är ju nästan bara socker.. Precis, om det vore så lätt.
    Men har faktiskt sedan ett halvår gett vår gamle tax någon slags grönläppad mussla -pulver från Djurapoteket. Och där är det otrolig skillnad. Tidigare hade han jättejobbigt att gå dagar efter ett rejält skogspass, nu är han i princip som vanligt även efter timmars springande. Så det märket/innehållet verkar funka på hund. Jag har gett tillskott av något (minns ej sort; för lederna på häst) märkte ingen skillnad, men å andra sidan höll sig hästen fräsch, så vem vet… Den hade kanske blivit halt annars…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>