Söndag- minus 22

Idag var en sådan dag då de faktiska minus 2 i morse kändes som minus 22.

Vinden ven iskall och jag var glad åt min och Vickes Michelin-oufit när vi red ut.

Idag blev det ingen galopp- underlaget var för förrädiskt halt under det tunna snötäcket så jag höll mig till samlad trav och mycket skritt.

På tal om bilden ovan så är det faktiskt en grej som har blivit bättre och bättre för min del de sista åren.

Förut kunde jag gå in på en tävlingsbana, komma ut från densamma och i princip inte ha ett minne av vad jag gjort där. Nåja…kanske inte riktigt men jag kände liksom aldrig att jag verkligen red linje för linje utan allt bara flöt ihop på något sätt.

Igår på tävlingen var det tom så att jag hann tänka på detta väldigt klart MEDAN jag red typ ” oj så bra det känns att kunna sitta här och planera nästa moment och inte bara åka omkring”.

Kanske borde jag inte ha tänkt så mycket utan faktiskt ridit vägarna bättre 😁😁😁 för jag gav bort väl många onödiga poäng på inte helt korrekta vägar!

En kommentar

  1. mymind

    Oj, där skrämde du upp mig rejält! 🙂
    Jag läste rubriken och tänkte nej, inte mer av den tvåsiffriga kölden nu! Det är nämligen så att det ofta drar hit norröver det väder som du skriver om, så säger du att det är södern-hetta så kan vi räkna med att det blir nästan 20 plusgrader. Så de där 20 minusgraderna vill vi inte ha mer av, det räckte med minus 15 i morse, och minus 20 tidigare i veckan…
    Men jo, ibland känns -2 värre än -15…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>