Veckan som gått

En vecka med blandat innehåll har passerat.

Jag har tränat på som vanligt och varit hos Olof mina 2 dagar men har också hunnit med 2 uteridningar och att tävla- en nästan optimal mix om ni frågar mig.

Att tävla så här års är oftast ingen hit och just denna helgen smällde det så klart till med minusgrader men å andra sidan tog hela tävlingen 2 timmar i anspråk ”dörr till dörr” så det kunde knappast bli behändigare.

Nu tar vi en paus från tävlandet igen och tränar vidare- det är förhoppningen.

Under den gångna veckan har Vicke också fått nya skor, jag har varit på massage och blodgivning, fixat ny färg på naglarna och Henrik och jag var på stand up comedy med Johan Glans.

Det sistnämnda hade vi väntat nästan ett helt år på men det var det värt och jag tycker det är så kul att komma ut på lite omväxlande grejer mellan alla hundpromenader, besök i stallet och jobb som ju mitt liv till största delen innehåller.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>