4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonym

  Intressant att se att du samtidigt som du pratar om säkerhet sitter och filmar från hästryggen. Vet ju att det inte är ovanligt men icke för ty så tar det ju definitivt fokus fr det man håller på med.

  Svara
  • Birgitta

   I sak förstår jag din synpunkt men vill ändå ”försvara” mig.

   För det första kan man driva det här med säkerhetstänk in absurdum- man kan ju också tycka att jag är dum som ens rider ut ENSAM, ffa tidigt på morgonen när chansen att möta andra människor (som kan hjälpa till vid en olycka) är mikroskopisk.

   För det andra talar jag på filmen om säkerhet vad gäller OM hästen blir istadig/ olydig- inte generellt.

   Att jag ens rider utan graman på filmen trots att jag förespråkar den kom jag i efterhand på att jag glömde att förklara anledningen till.

   Och anledningen är att just denna runda har jag nu ridit säkert 10 gånger utan att Vicke har reagerat på något alls.

   Man ser tydligt på filmen att han går fullständigt avspänt i skritt.

   De gånger gramanen har behövs i mitt fall har framför allt handlat om då Vicke mött KOR ( har skrivit om detta flera gånger) och att möta kor i skogen på vintern anser jag näst intill omöjligt 🙂 .

   Men åter igen; man kan alltid tycka att säkerhetstänket hade kunnat vara ÄNNU bättre och olyckor kan absolut inträffa överallt- även i ridhuset tex.

   Svara
 2. Malin

  Kul med vlogg! Fortsätt med det lite oftare!! 🙂
  Åh vilket bra tips med powerbank! Det måste införskaffas!

  Svara
  • Birgitta

   Tack!

   Jag är ju smått iPhone/ internet-beroende så powerbanken är jättebra att ha med på resor när man ligger på stranden i massor av timmar så att batteriet inte kan ladda ur.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>