Märkligt sammanträffande

När jag köpte Kreon var det väldigt nervösa veckor innan affären var i hamn- jag ville sååå gärna ha honom men var tvungen att få sålt Archie först vilket visade sig vara svårare än väntat då exempelvis många backade pga att han haft fång några år tidigare.

För att göra en lång historia kort köpte en ridskola honom slutligen osedd men på rekommendation av min tränare (som hade Kreon hos sig för försäljning) och där är han ännu, 6 år senare (kollade nyligen).

Hur som helst så hittade jag den första bilden på nätet i samband med detta och tyckte att den passade mig och mitt liv just då så jag valde den som skärmsläckare på min telefon och har haft den sedan dess!

Som ni vet flyttade jag ju till ett nytt stall i december och fick därmed kortare och helt annan körväg till Olof.

Döm om min förvåning då jag på denna väg ser skylten på den andra bilden; den har samma text på fram och baksidan så jag ser den både på väg till och från träningen.

Precis bredvid ligger en stor hästhage så kanske är det en hästmänniska som köpt skylten för att inge sig själv hopp ibland- det kan ju onekligen behövas när man har med dessa djur att göra 🙂 ?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>