Lördag-brunch

Avkopplande morgon i stallet med ett fint ridhuspass.

Idag fokuserade jag bland annat på tempoväxlingar i trav, enkla byten på mjuka ben (dvs avbrott som inte blir *kambom* tvärnit utan sker nästan obemärkt), täta växlingar mellan höger och vänsteröppna lite överallt i ridhuset samt ettor där jag inte lättar i sadeln.

Fick till det mesta bra men jag behöver fortfarande komma ner bättre i sadeln i bytena och inte liksom försöka hjälpa till genom att förlora kontakten med sadelns säte.

Hemma skippade jag en sen frukost och vi åkte i stället till Torna Hällestads lanthandel för brunch.

Detta mysiga ställe hittade jag för några månader sedan när jag körde runt i omgivningarna för att leta stallplats och även om jag inte fann det jag sökte fick vi ytterligare ett matställe på vår lista.

Förutom brunchen där jag bland annat åt hemmagjorda köttbullar, dito rödbetssallad med pepparrot, ljuvligt stark senap, chokladkaka och våfflor så köpte jag med mig ett fantastiskt gott bröd- se bild ovan.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>