Fredag- avdammad

I morse dammade jag bokstavligen av min gamla hoppsadel- tro mig, det behövdes! Jag har inte använt sadeln på många månader….en väääldigt gammal Stübben är inte det mest bekväma man kan rida i om man säger så…

Men idag hoppade vi lite och det gör man trots allt bäst/ säkrast/ enklast i en sadel för ändamålet, stenhård eller ej 🙂 .

Vicke kändes sååå fin när jag red fram och pigg som tusan…det sistnämnda kanske beroende på att det var minus 7 grader ute.

Jag fick ett telefonsamtal som jag var tvungen att ta medan jag skrittade fram och på de få minuter detta varade hann min hand bli helt avdomnad av kylan.

Efter hoppningen fick jag flyga iväg i ilfart till jobbet (det var det telefonsamtalet handlade om; att det saknades personal och jag ombads att jobba extra om jag kunde) men nu hoppas jag att jag kan ”hålla helg”!

3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonym

  De gamla Stubbensadlarna kommer min bak väl ihåg… ”stenfåtöljen” allmänt kallade!

  Svara
  • Birgitta

   Absolut sant! Hade en Stubben-sadel som var runt 40 år gammal och den var hur bra som helst vad gäller hållbarhet.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>