Torsdag- mysdag

Dagens plan var initialt att passa på och longera Vicke i snön, det är bra träning för en redan vältränad häst (så klart kan man göra det med alla hästar men med de otränade måste man tänka på att hålla passet mycket kort eftersom det blir ganska tungt att springa i snö).

Men som ni kan se av bilden ovan hade snön fykt ihop på tok för ojämnt kring vår anläggning och på utebanan inte mycket alls så jag gav upp tanken på vår utomhusaktivitet.

Lika nyttigt som det är att springa i djupsnö lika farligt menar jag att det är att göra annat än skritta på fruset, ojämnt och ”knöggligt” underlag och har man ett ridhus finns det ingen anledning att chansa.

Så det blev lös-spring inomhus för Vicke i stället och därefter några timmar i hagen innan hästarna fick gå in av rädsla för sönderfrusna vattenledningar.

Själv åkte jag hem till en god frukost som följdes av en lika god lunch med en kompis i Malmö och som grädde på moset blev det också massage idag.

Jag fascineras varje gång av hur min hårdhänta välgörare lyckas hitta smärtpunkter jag inte trodde existerade men jag tror det gör nytta och biter ihop 🙂 !

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>