Veckan som gått

Ännu en vecka som man undrar var den tog vägen men också lite ”typiskt Skåne”- precis när fåglarna börjat kvittra, lite blommor knoppar ute och vi inte har sett en flinga på hela vintern så kommer snön….inte fem i tolv utan fem ÖVER tolv skulle jag vilja säga.

Har vi inte haft vitt underlag över huvud taget kunde vi verkligen slippa det NU liksom, i början av mars…

Jag har för egen del inte haft några som helst problem att ta mig till jobbet eller stallet under den gångna veckan men vet flera som inte varit lika lyckosamma.

Mig har det påverkat i form av tidigare hagintag 2 dagar pga rejäl blåst och snö på det, en självvalt inställd träning för Olof och en av arrangören inställd tävling.

Med facit i hand (det är alltid lätt att vara efterklok…) hade jag kunnat åka till både Olof och tävlingen men ärligt talat grät jag inte över att inte få tävla i minus 5.

Vi får se om prognosen om extra varm vår stämmer- DET hade varit en härlig kompensation men är det något vi inte kan påverka så är det vädret så det får bli som det blir.

Jag har i alla fall hunnit med att besöka frisören, massören, luncha med en kompis, bruncha med min man, åka till Olof en gång, gå flera långpromenader med Molly och bara få bra pass med Vicke.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>