Tisdag- 4 plus och minus

Så här vackert var det vid 7 i morse på väg hem från jobbet och sedan dess har det fina vädret bara fortsatt.

Men det ska vara Skåne till att det är minus 4 ena dagen och plus 4 dagen därpå…

När jag kom till stallet strax efter lunch gassade  solen och jag ansåg att Vicke säkert skulle ha det bättre med bara ett och inte två täcken på sig ute.

Vicke var helt koncentrerad på spannen med morötter som jag tog med så jag drog av täckena, lät honom lufta pälsen lite och tog sedan med den ena täcket tillbaka till stallet.

Efter ytterligare någon timme ute åkte vi till Olof där Vicke visade sig från sin bästa sida.

Jag hade en jättefin känsla under hela passet och vi jobbade mycket med samlingen i trav och galopp.

Jag känner en helt annan lätthet i jobbet nu, tidigare kunde jag ha ganska mycket i handen men idag var det verkligen en fin självbärighet och jag behöver inte heller ständigt ”bearbeta” Vicke med skänklar, vikt och tygeltag utan kan mer ” åka med” på ett positivt sätt.

Invigde mina vinterstövlar som jag berättade om igår och jag ger dom högsta betyg. Synd att de inte är estetiska nog att tävla i (de är bruna).

Tänkte visa Olof hur bra det går att träna dressyr i termobyxor (han är den enda person som är mer frusen än jag av alla jag känner) men ärligt talat var det för varmt idag 🙂 .

Bloggaren Matilda Holmströms schabrak från Mias lever kvar hos mig sedan något år- bästa schabraken om ni frågar mig!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>