Måndag- fina hästar

Kan man hoppas på ett vinter-avslut nu?

Dressyrpass i ridhuset i morse och jag red linjerna ur MSV B:2 gång på gång.

Det är lätt att vara efterklok men jag borde ha ridit på i ett fräschare tempo på tävlingen i lördags och idag fokuserade jag på detta och lite andra småmissar jag hade (som att Vicke tog upp huvudet en aning i inledningshalten och att vi tvärade för mycket i slutorna och kom ut för tidigt på medellinjen). Hade en bra känsla och avslutade mycket nöjd.

Senare på dagen åkte jag och tömkörde hästen jag jobbade med igår också.

Jag gissar att djuret var fyllt av överskottsenergi pga konvalescens igår för även om han var duktig (men spänd och ”elektrisk”) då så var han otroligt mycket bättre idag och avspänd på ett helt annat sätt. Så han behövde väl gårdagens jobb för att rasta av sig 🙂 .

Roligt när man får till bra jobb hästarna hur som helst!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>