Söndag-12 timmar

Efter ganska exakt 12 timmar med bara hästaktiviteter kan jag äntligen sjunka ner i soffan.

Började morgonen med att fixa iordning Vicke så snabbt jag bara kunde och körde sedan iväg till Hässleholm för att tävla.

Det var evigheter sedan jag var där; brukar sällan åka ”så långt” (harkel….det var inte ens 10 mil dit…) men just nu vimlar det inte av tävlingar.

Glädjande nog hade jag en myyyyyxket bättre känsla än förra helgen, jag red framåt på ett bra sätt och fick inte en enda kommentar om ”mer energi önskas”.

Tyvärr blev procenten ändå bara strax över 63- främst beroende på skolorna.

Jag måste få till dom bättre än de känns hemma, jag skriver känns för jag har ju tyvärr inga speglar att titta i på hemmaplan.

Ska också fokusera mer på skolorna när jag tränar för Olof och be honom att rida dom när han rider Vicke.

Eftersom det är dubbel koefficient på skolorna så blir det ju en del poängtapp om man missar flera av dom.

Men jag var som sagt ändå jättenöjd med ritten och tyckte att det mesta var förbättrat bara på en vecka.

Efter tävlingen körde jag tillbaka till stallet, släppte ut Vicke i hagen och hastade sedan hem där en vän mötte mig för att vi skulle åka och titta på en häst åt henne.

Det var roligt att följa med men jag slipper mer än gärna att själv leta häst så länge det bara går- är sååå förtjust i mitt egna lilla djur!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. LenaB

    Procenten kommer säkert att gå upp i och med att ni blir säkrare och mer ”varma i kläderna” i dessa program, och precis som du skriver så gör det ju väldigt mkt i de bedömningspunkter där man får dubbel utdelning.
    Hoppas häst-titten var givande, har fortfarande inte lyckats förtränga den där gången du och jag var ute och tittade på saluhäst;-)

    Svara
    • Birgitta

      Ha ha ha….den så kallade visningen ska jag sent glömma…..

      Hästen igår var både flätad, lindad med vita lindor runt om och väl visad. Bra när man ska filma.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>